Avondvierdaagse, beachvolleybal en hockey

voor groep 1 t/m 8

Beste ouders/verzorgers,

Dit is de laatste week dat u zich aan kunt melden voor deze 3 activiteiten! Laat voor vrijdag weten of uw kind meedoet.

Avondvierdaagse (voor groep 1 t/m 8)

We kunnen ons weer opgeven voor de avondvierdaagse! De avondvierdaagse is van maandag 10 juni t/m donderdag 13 juni. 

Tijdens de avondvierdaagse kunnen de kinderen 2 afstanden lopen. Of elke avond 5 kilometer wandelen of elke avond 10 kilometer wandelen. De start is op maandag en dinsdag bij HRTC (Holenweg 14-D) en woensdag en donderdag bij het stadsstrand in Hoorn. De 5 kilometer start om 18:15 en de 10 kilometer start om 18:00. 

Tijdens de avondvierdaagse lopen de kinderen onder begeleiding van 1 van de ouders/verzorgers. 

Het inschrijfgeld is 7,50 euro per kind. Dit mag in een gesloten envelop, met naam erop, ingeleverd worden bij de groepsleerkracht. 

Lijkt het uw kind leuk om mee te doen? Geef je dan voor vrijdag 17 mei op. Klik hier (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdasaaB1SFl99fh8de8o4e5-cVusGR7CfZqUiL1BP1rwg5dNw/viewform) voor het inschrijfformulier.

 

Hockeytoernooi (voor groep 3 en 4)

Ook dit jaar wordt er weer een hockeytoernooi georganiseerd voor de kinderen uit groep 3 t/m 6. Helaas valt de datum voor groep 5/6 gelijk met het schoolreisje, dus dit lukt niet voor onze school.

Vrijdag 14 juni is het toernooi voor groep 3 en 4. Zij doen in een team van 4-6 kinderen mee aan hockey gerelateerde spelletjes met wedstrijdelement en ze spelen een aantal wedstrijdjes. De middag wordt afgesloten met de uitreiking van een medaille voor elk kind.

Het toernooi begint om 16:00 en wordt gespeeld bij WFHC (Roskam 6, Zwaag). 

Tijdens het toernooi kunnen de kinderen gebruik maken van een stick van de hockeyvereniging.

Lijkt het jouw kind leuk om mee te doen aan dit toernooi? Geef je dan voor vrijdag 17 mei op. Klik hier (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSedx40XUhtoI7NIRUUJDGibsl-b_bsfsHccE5X5MUJnSPcOmw/viewform) voor het aanmeldformulier.

 

Beachvolleybaltoernooi (voor groep 6,7 en 8)

Vrijdag 5 juli wordt er een beachvolleybaltoernooi georganiseerd voor de kinderen uit groep 6,7 en 8. Dit toernooi wordt gespeeld op het stadsstrand van Hoorn. Het toernooi begint om 15:00 en zal rond 17:30 afgelopen zijn. Er wordt gespeeld in gemengde teams. 

Lijkt het jouw kind leuk om mee te doen aan dit toernooi? Geef je dan voor vrijdag 17 mei op. Klik hier (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe6VG5VBg6AAGeRCMDBE26w4zb16_8-osYcohqgEZxT1dZ4kw/viewform) voor het aanmeldformulier. 

 

Met vriendelijke groet,

Lisanne Doodeman

gym gym